Friday, October 28, 2011

...dan sebenarnya

aku mmg agak stress la sekarang nie..nak study pon agak susah,betol ke if da suke seseorng tuh kene luahkan jew?? tapi lau dy tak trime mcm bengang lah kan..hurmmm..biarlah aku mncintai kau dlm diam jew..walaupon aku trpakse mnderite semue nie..aku tetap mnunggu kau..>>>Nurulain bt Mohd Shahudin ...sebenarnya aku suke kau da lame dulu,,aku kesian tgok kau,,kene maen dgn izham,cian cgt.,.tak sngke dy tipoo kau kan,.aku ingt korng sweet cple..tp tk cmpi pon..aku un tatau cmne aku bole fall in love kat kau..haha kau tak tau kan?? ..sebenarnya aku pendam lame cgt.,.cmpi aku un kdg2 nak trckp kat kau,tp aku tkot kau trkejot,,sape lah aku kat mate kau nk banding dgn patel,ham n khairil..(mybe your next bf) hurmm..cdey cgt bile kau gtau aku kau minat dy..aku nangis tau tak..kau tak tau kan?? ..sebenarnya aku selalu rndu kau..da lame tak g uma kau..agak lege dpt tgok muke kau dpn2..so aku tau la kau cmne..teringin nk mkn pizza lg dgn kau..hehe ^ _ ^ kau tak tau selame nie aku amek berat pasal kau kan?? ..dan sebenar nye aku mcm orng bodo menunggu sesuatu yg tak pasti,,stupid rite?? kau bukn nyer nmpk pon,,perlu ke aku membuang perasan nie..atau aku perlu mnunggu kau utk sedkit mase jew lg?? aku tak tau jwpn nyer..aku berserah pd Tuhan sahaja segale nye.. mungkin aku bukn utk kau,tp aku harap 1 ari nati kau mengetahui nyer jgk perasaan ini..