Friday, November 18, 2011

pengorbanan

ape mksud nyer? aku memahami mksud nyer. sbb aku sdg mngalaminye. ain da mule knal dgn khairil. sokey la shahrul tkde jodoh dgn dy. im alone in diz world rite now.. MOOD:hazirah :)

Saturday, November 5, 2011

...menangiss :'(

...firstly mmg betol kate orng kdg2 tuh,,jgn biarkn seseorng yg kite cyg pergi cmtu jew..cinte yg dicari takan kekal tp cinta yg dtg sndri akan kekal,,hurrmm...mungkin ini satu pngorbanan,,di hari raye korban nie..huuhuu ..mlm yg sdey,,aku rase mnyesal cyg dy,,dkat setaon pendam..ingat nk tnggu mase nk ckp kat dy..tp dy minat orng laen,,khairil..khairil..khairil.. kau insan bertuah,,sbb ain suke kau kan..aku doakn korng epi,,tape la aku redha wlupon mnahan skit di aty..tp at least aku belom ckp kat ain lg yg aku suke dy..huhuhh biarlah aku cinta kau dlm diam..hurmm :) ..itu lbey baek,,knape lah aku bole suke ain..knape???!!! hine dohh aku ni..tak layak tok ain..aku titis kan air mate krane seorng insan bername PEREMPUAN...nape lahh asyik aku jew yg kene berkorban..ya ALLAH..tak larat dah..:'''(

Friday, October 28, 2011

...dan sebenarnya

aku mmg agak stress la sekarang nie..nak study pon agak susah,betol ke if da suke seseorng tuh kene luahkan jew?? tapi lau dy tak trime mcm bengang lah kan..hurmmm..biarlah aku mncintai kau dlm diam jew..walaupon aku trpakse mnderite semue nie..aku tetap mnunggu kau..>>>Nurulain bt Mohd Shahudin ...sebenarnya aku suke kau da lame dulu,,aku kesian tgok kau,,kene maen dgn izham,cian cgt.,.tak sngke dy tipoo kau kan,.aku ingt korng sweet cple..tp tk cmpi pon..aku un tatau cmne aku bole fall in love kat kau..haha kau tak tau kan?? ..sebenarnya aku pendam lame cgt.,.cmpi aku un kdg2 nak trckp kat kau,tp aku tkot kau trkejot,,sape lah aku kat mate kau nk banding dgn patel,ham n khairil..(mybe your next bf) hurmm..cdey cgt bile kau gtau aku kau minat dy..aku nangis tau tak..kau tak tau kan?? ..sebenarnya aku selalu rndu kau..da lame tak g uma kau..agak lege dpt tgok muke kau dpn2..so aku tau la kau cmne..teringin nk mkn pizza lg dgn kau..hehe ^ _ ^ kau tak tau selame nie aku amek berat pasal kau kan?? ..dan sebenar nye aku mcm orng bodo menunggu sesuatu yg tak pasti,,stupid rite?? kau bukn nyer nmpk pon,,perlu ke aku membuang perasan nie..atau aku perlu mnunggu kau utk sedkit mase jew lg?? aku tak tau jwpn nyer..aku berserah pd Tuhan sahaja segale nye.. mungkin aku bukn utk kau,tp aku harap 1 ari nati kau mengetahui nyer jgk perasaan ini..

Wednesday, October 26, 2011

aku maseh tertekan - - '

Jika engkau mencintai seseorang Maka ingatlah kepada Yang Maha Menciptakan kekasihmu, Ialah Allah SWT Jika engkau mencintai seseorang, Maka ingatlah kepada Yang Maha menggenggam hati kekasihmu, Ialah Allah SWT Jika engkau mencintai seseorang, Maka ingatlah Kepada Yang Maha menguasai kekasihmu, Ialah Allah SWT. Dan Jika engkau mencintai seseorang , Maka ingatlah kepada Yang Maha menanamkan rasa cinta dalam hatimu itu, Ialah Allah SWT Kerana jika Engkau mencintai seseorang, Dan hanya kepada Allah SWT ingatanmu tertuju, Ertinya engkau telah memahami makna cinta dan menjauhi syahwat ...,.,.,.>>> SYG

Saturday, October 1, 2011

..,the truth about love!

..,Just because you know someone doesn’t mean you love them, and just because you don’t know people doesn’t mean you can’t love them. You can fall in love with a complete stranger in a heartbeat, if God planned that route for you. So open your heart to strangers more often. You never know when God will throw that pass at you..." "...It doesn’t take a reason to love someone, but it does to like someone. You don’t love someone because you want to, you love someone because you are destined too. It’s because you fall in Love with them, that you then try to find a reason, but you always come up with the answer, No reason!..." .Never say goodbye when you still want to try. Never give up when you still feel you can take it. Never say you don’t love a person when you can’t let go..." ...,,the truth is im always love you Ain..,whether u know or not,it always lighting up,,deep inside my heart...i hope u will know one day.., :'(

Sunday, September 18, 2011

"R.E.S.A.H"

hurmm,,,hurmmmm.......huhhhhh...ishhh...aku tgh resah gelish srbe slh sume ade..haishh..im feel so lonely sejak akhir2 nie...perlu kah aku gtau dy yg aku syg kn dy...?? aku tkot..aku tanak jdk cm dulu..kne tipoo jew...hurmm..da lame knl dy..staon ade dah..kdg2 nak trckp kat dy bnde sbena..tp tak ksmpaian,,,hishh...seb bek study bole fokus lg..oke la tuu.. aku tanak melepas jew..tp....hishhhh!!!!! cuak r....dy tak suke aku r..hurmm,,.aku rase bia dy abes spm dlu r...same dgn aku abes stpm jgk..bru otak nie luas..hurmm..mybe...tak jgk....arghhhh!!!! kusut...!! tape la,,,,,asl kn dy tak g jaoh dri aku dah...walau ape trjdik..aku tetap bsame dgn dy...aku hnye nk gnggam aty kau yg tgah bcdey tuu,,,aku bukn mcm 2 orng yg lepas tuu...asal tibe tyme aku jew,,,sume da brubh..tyme aku jew tak cmpai..cdey btol...da r..mlz tulis lg...!! skit aty btol!! FCUK!!

Friday, September 2, 2011

tanya sama pokok,,

yuhuuu! welcome back blogger boy..after rye tyme nih,,pnt jew rase nyer..tido memanjang..biasha larh kan??? perghhhh! tak pueh aty btol cek taon nie..dpt duet rye 80 hinggit jew!! ishh3....cdeh bebeno nyer,,taon lpeh lbeh seratos na..hmmm... income trun..cmne nk beli jazz nie..hehehehe.. :p berangan la kau shahroLLLL!!!!! nak rye uma ain ler..tp tak sempat..haihh! babi punyer sekola..jaoh mncibai..fcuk pnyer hostel..kne dok situ laq....sial la..! puikhh!! tape2...ade lg setaon lbey..sabo jew lar.. bez nyer aritu dpt jmpe DELIANG BEDELING.crew.com,,,wahh gitu..haha da maju woi kai dot.com-dot.com laq dy eahh,.huuhuu eee...mlz nyeeeer nak blek ostel lar...tolong lar...bosan seyh..ayahh..crik la uma yg murah2 ckit..kate nk crik kan ritu...atoyaii..kite dok sorng2 pon tape lar..tayah risau sgt dad..haha takot sgt daddy aku ni larh!! hishhh da la tak ley bwk kete g ostel..ape ke sial larhh..aku da 18 la cibai..pndai2 aku la jge diri aku.. hmmm..rndu JMB aku tau tak..bpk aku beli kan terbia jew..haihhh da la blek2 uma aritu tgok tyr pncit..perghh! sket aty btol!! cmne la ley pncit..tak bwk pon kan..emmmmm..beh yg si JKA tuu pe cer ek..my old tenggiling..haha sial pnyer PIJIE..ade pnggil moto aku tenggiling...tp cdap jgk..cmpi ckunk aku pnggil cmtu..hee oke la cyunk..b nak jln2 dlu..busan dok uma nie..besa sgt tak tau nk bwt pew..ecehhh! ;p jum kite g cs,..the zone..,,susur..,!!!! yeahhhh!!!! bubye!